Yritys

Teiskon Viini on tamperelainen tilaviinien ja liköörien valmistaja. Valikoimiimme kuuluvat kahdeksan erilaista viiniä, kolme kuohuvaa ja kolme likööriä. Tuotteitamme voi ostaa viinikioskilta, jossa on anniskeluoikeudet. Lisäksi tuotteitamme löytyy ravintoloista. Teiskon Viinikioski on oivallinen poikkeamispaikka koko perheelle, kaveriporukalle ja vaikkapa bussiryhmälle.


 

Historia

Teiskon Viini on perustettu vuonna 1998. Aloitimme kahdella viinillä, Teiskon Päivänsäteellä ja Teiskon Menninkäisellä. Nämä ovat edelleen suosituimpia viinejämme. Olemme alusta asti palvelleet asiakkaitamme valmistamalla asiakkaan materiaalista omaa viiniä tilauksesta. Viineille lisäarvoa antavat tarjoamamme erikoisetiketit.


 

Viinikioski

Viinikioskin valikoimasta löytyy tuotteidemme lisäksi paljon muuta isoille ja pienille. Hyllyssämme on esimerkiksi vaihtuva valikoima lähellä tehtyjä käsityötuotteita ja kotimaisia makeisia. Viinikioski on ympäri vuoden pidetty poikkeamiskohde. Meille voi tulla istumaan lasilliselle, tilauksesta tarjoamme purtavaa ja lapsiakaan ei ole unohdettu, niin pihalta kuin kioskilta löytyy viihdykettä perheen pienimmille.