Ostoskorisi on tyhjä!
Tunnettujen väkevöityjen viinien rinnalla elää useita paikallisia klassikoita, joiden tyyli vaihtelee kukkeasta, rusinaisesta, simamaisesta ja sitruksisesta aina syvän paahteiseen ja suklaiseen makumaailmaan.
Käyttövinkit
Useimmiten makeat väkevöidyt viinit toimivat erinomaisesti jälkiruokaviineinä, juustojen seurana tai seurustelujuomina. Muskatin aromiset versiot ovat monipuolisia jälkiruokien kumppaneita raikkaan sitruksisuutensa ja rusinaisen tuoksunsa ansiosta. Makean kuivahedelmäiset marsalat sopivat sekä kastikkeisiin että runsaille jälkiruoille, kun taas intensiivisen makeat malagat kruunaavat vaikka jäätelön. Banyuls ja commandaria voi tarjota portviinin tapaan suklaisten jälkiruokien tai voimakkaiden juustojen kera.
Tarjoilu
Väkevöidyt viinit maistuvat aperitiiveina viilennettyinä 10–12 asteessa sekä seurustelu- ja jälkiruokaviineinä hieman viileämpinä 14–16 asteessa.
Tuotetiedot
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.