Ainutlaatuiset viinit Teiskosta!

Suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistetut viinit, kuohujuomat ja liköörit löydät Teiskosta!

Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Teiskon Viini - 20 vuotta

Viinejä vuodesta 1998

Teiskon Viini on perustettu vuonna 1998 ja näin juhlimme 20-vuotisjuhlia 2018. Viinien valmistus lähti käyntiin kahdella, edelleen suositulla tuotteella, vaalealla Teiskon Päivänsäteellä ja punaisella Teiskon Menninkäisellä. Vuosien mittaan tuotevalikoima on laajentunut ja tällä hetkellä teemme vaaleiden ja punaisten viinien lisäksi kuohuvia, likööreitä ja mietoja tuotteita.

Viinikioski toimii omana paikallisena myymälänämme, mutta tuotteita saa myös jälleenmyyjien ja ravintoloiden kautta. Kioskin valikoimasta löytyy tuotteidemme lisäksi paljon muuta isoille ja pienille. Hyllyssämme on esimerkiksi vaihtuva valikoima lähellä tehtyjä käsityötuotteita ja kotimaisia makeisia. Viinikioski onkin kesäaikaan pidetty poikkeamiskohde. Meille voi tulla istumaan lasilliselle, tilauksesta tarjoamme purtavaa ja lapsiakaan ei ole unohdettu, niin pihalta kuin kioskilta löytyy viihdykettä perheen pienimmille.

 

Teiskon Viini Facebookissa

3 weeks ago

Tervetuloa Tampereen keskustaan, viinikylään maistelemaan tuotteitamme upeaan miljööseen. Sangria on myös loistava valinta jaettavaksi vaikka porukalla!
Palvelemme tänäänkin klo 22.30.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Viinikylä 2018 avautuu klo 19, olemme valmiina, lämpimästi tervetuloa! 🍷🥂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago
Kuvat henkilön Teiskon Viini julkaisusta

Fasaani ja Menninkäinen ovat saapuneet myymäläämme! Naana palvelee teitä sydämellisesti koko viikonlopun viinikioskilla,
Lämpöisesti tervetuloa! 🙂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Asiakkaalta jäänyt bussikortti, toimitamme kortin maanantaina Frenckeliin, mutta viikonlopun aikana voidaan vielä noutaa tuntomerkkejä vastaan Viinikioskilta. 🙂

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 3 »

Teiskon Viini Instagramissa